€20

Extra verzorging van de oogcontour bij een basis gelaatverzorging.

€59

Aangepaste verzorging voor elk huidtype met de zachte producten van Janssen Cosmetics, hydraterend, verzachtend, reinigend… Naar de nood van uw huid op het moment van de verzorging.

€35

Aangepaste verzorging voor jongeren die kampen met acné of jeugdpuistjes.

€67

Verhelderende verzorging voor de vermoeide of doffe huid, extra hydraterend en verfrissend. Verkwikkende verzorging inbegrepen voor de oogcontour, verzacht donkere kringen of walletjes onder de ogen.

€120

Intensieve verzorging voor de veeleisende huid met microdermabrasie en mesoneedling voor een betere doorbloeding en intense opname van werkzame stoffen. Samen met de behandeling van fruitzuren geeft dit een nog intenser resultaat, verfijning van de porien en opheldering van pigmentatie.

€95

Intensieve verzorging voor de veeleisende huid met microdermabrasie en mesoneedling voor een betere doorbloeding en intense opname van werkzame stoffen.

€85

Gezichtsverzorging op basis van de fruitzuren, zeer geschikt voor fijne lijntjes te verminderen en pigmentvlekken te verbleken.

€39

Een verkorte boost verzorging aangepast aan uw huidtype.

€65

Een veeleisende huid is geen kwestie van leeftijd! Want niet alleen onze leeftijd bepaalt het verouderingsproces van onze huid. Omgevingsfactoren zoals UV-Straling, stress of een ongezonde voeding kunnen ook leiden tot een gebrek aan huidstabiliteit, verlies van elasticiteit en veerkracht, zelfs op jonge leeftijd. De huid ziet er bleek, moe en droog uit. Wij passen de behandeling steeds aan naar de noden van uw huid.

€105

PLATINUM CARE overtuigt met een dubbel anti-aging effect, het luxueuze hoogtepunt van de antiverouderingsverzorging is een absolute verwenervaring in een klasse op zich! De huid voelt het unieke effect van het innovatieve Platinum-MP-Complex- gebaseerd op de zeldzame en zeer waardevolle grondstof platina.